Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

1,300 ευρώ σε 52 εβδομάδες

Ξέρετε για την πρόκληση των 52 εβδομάδων? Είναι μια πρόκληση που μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε μέσα σε ένα χρόνο μεχρι και 1,300 ευρώ. Φυσικά δεν είναι μυστικό αλλά πρόκειται για μια πρόκληση που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια.
Η μέθοδος απλή. Κάθε εβδομάδα βάζουμε στην άκρη το ποσό που αντιστοιχεί στον αριθμό της εβδομάδας που διανύουμε. Δηλαδή αν διανύουμε την πρώτη εβδομάδα της πρόκλησης τότε βάζουμε στην άκρη 1 ευρώ. Την δεύτερη βάζουμε 2 ευρώ, την τρίτη βάζουμε 3 κοκ. Αν την πρόκληση αυτη την συνδυάσουμε με την δύναμη του κουμπαρά, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.
1,300 Ευρώ σε 52 Εβδομάδες


Φυσικά, δεν θα ονομαζόταν πρόκληση αν δεν μας δυσκόλευε λίγο παραπάνω. Το να βάζουμε στην άκρη ένα ή δυο ευρώ την βδομάδα ακούγεται σχετικά εύκολο, μέχρι που φτάνουμε στην 30η πχ εβδομάδα. Το να βάλουμε στην άκρη 30 ή 40 ή και 50 ευρώ σε μια εβδομάδα είναι σίγουρα πολύ δυσκολο. Γι'αυτό σας έχω ένα μικρό κόλπο!
Γράψτε σε μια κόλλα χαρτί τους αριθμούς 1 μέχρι 52 που αντιστοιχούν σε κάθε εβδομάδα, ή, ακόμη καλύτερα, κατεβάστε το πιο κάτω αρχείο και θα έχετε όλες τις εβδομάδες συγκεντρωμένες.
Ακολούθως, διαγράφετε μια μια τις εβδομάδες που περνούν. Το κόλπο τώρα είναι πως πουθενά στους κανονισμούς της πρόκλησης δεν λέει πως πρέπει να πάρουμε τις εβδομάδες με την σειρά. Έτσι αντί να βάζουμε στην άκρη στην αρχή μικρά ποσά καταλήγοντας στα μεγαλύτερα, βάζουμε στην άκρη όσα μπορούμε κάθε βδομάδα διαγράφοντας ταυτόχρονα το ποσο από την λίστα μας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάζετε στην άκρη την μια βδομάδα 10 και την άλλη 40, αλλά δεν θα χρειαστεί να μαζέψετε τα μεγάλα ποσά που χρειάζονται προς το τέλος της πρόκλησης.
Βλέπετε πόσο απλά εκμεταλλευόμαστε το παραθυράκι στο σύστημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου